
Czas i lokalizacja
31 mar, 19:00
Poznań, Księcia Mieszka I 1, 61-689 Poznań, Polska
O wydarzeniu
Podczas warsztatów odpowiemy sobie na pytania:
• Jak wyglądała droga jałowca do Anglii?
• Jak smakuje jałowiec w ginie?
• Czym różnią się ziarna kolendry od cytryny?
• Jak Anglicy radzili sobie podczas wprowadzeniu Gin Acta?
• Czy gin w stylu London można produkować w Polsce?
• Co łączy jałowiec i marynarzy?
• Jak angielscy marynarze wygrali z malarią?
• Jaki jest wpływ tonicu na gin?
Co to oznacza w praktyce?
Degustacja 3 rodzajów ginu łączonych z 3 tonicami: • Lane 1751 Old Tom • Polish Forest • Haymans Royal Dock • To nic Rozmaryn • Thomas Henry Botanical • Fever Tree Refreshingly
Prezent dla każdego z uczestników: Lord Of Taste klasyczny oraz Kwiat Bzu i certyfikat ukończenia szkolenia.
Co, gdzie, kiedy?
Na dwugodzinne warsztaty zapraszamy do Magazyn Food Concept.
31.03.2022 godzina 19.00.
cena: 150 zł
bilety zakupisz tu: https://gintonicclub.pl/pl/p/Warsztaty-Historia-GIN-tonic-31.03.2022-Magazyn-Food-Concept-Poznan/277
pssst! pamiętaj, że liczba miejsc jest ograniczona i obowiązuje kolejność zgłoszeń.
odwiedź nasze wydarzenie na fb: https://www.facebook.com/events/542994623779324
organizatorzy: Gin Tonic Club & Magazyn Food Concept