Marta Suszka przejmuję rolę Patron Chefa w Magazyn Foodconcept.
Do jej głównych zadań należeć będzie rozwój kulinariów tego miejsca, nadzór nad kuchnią i wdrażanie nowości.
A zatem, czego możecie się spodziewać?
cyklicznych kolacji z Martą i zaproszonymi gośćmi
nowości w menu
jeszcze więcej pysznych talerzyków
bardzo ciekawej oferty imprez rodzinnych i firmowych
Ale bez obaw, klasyki takie jak. policzki czy pieczone marchewki nie znikną 🙂
Pierwsze wspólne spotkanie już 30.11 podczas Kolacji Andrzejkowej.
Dwa słowa od Marty:
Od dłuższego czasu sama przemycam ideę dzielenia się przy stole, więc jestem przekonana, że razem z całą załogą wyniesiemy foodsharingowe menu Magazynu na jeszcze wyższy poziom. Swoje dania tworzę według idei global-local, dlatego możecie oczekiwać różnych lokalnych akcentów połączonych z rozmaitymi kuchniami świata. Zapraszam serdecznie!
Comentários