Witajcie w nowym roku, wróciliśmy już do działania po świątecznej przerwie i stworzyliśmy dla Was nową kartę w której mamy nadzieje zaskoczyć niejednego foodisa :)
Spokojnie zmiany w karcie dotyczą tylko dań cały czas działamy, nieprzerwanie od 2018r. ( pierwsza restauracja w kraju )
w konwencji Share food
Jakiś czas temu przedstawialiśmy Wam @chef_martasuszka a teraz przedstawiamy owoc naszej współpracy.
Zapraszamy na odkrywanie smaków które zainspirowały nas do stworzenia ciekawych twistów.
W nowej karcie odkrycie dojrzewający rostbef w smakach znanych z dań sushi.
Vegetarianie napewno docenią nasz dział wege w którym odnajdziemy najświeższą fetę jakąkolwiek jedliście od lokalnego serowara, dyniowe kopytka z orzechami i nasz bestsellerowy raclet z ziemniakami i piklami
Do zobaczenai w Magazynie, Pozdrawiamy serdecznie Łukasz, Marta i cała ekipa Magazynu.
Comentários